Societatea civilă este invitată să contribuie la elaborarea meniului din grădinițele din Chișinău

  • 19 Februarie 2021 13:07
Societatea civilă este invitată să contribuie la elaborarea meniului din grădinițele din Chișinău

Primăria municipiului Chișinău invită societatea civilă să participe la elaborarea meniului unic pentru sezonul vară-toamnă, transmite MOLDPRES

Direcția generală educație, tineret și sport a municipiului Chișinău face apel către reprezentanții societății civile, interesați de activitatea instituțiilor de învățământ preșcolar, să participe la elaborarea noului meniu-model pentru sezonul vară-toamnă care va fi servit în grădinițele municipale, transmite sursa citată.

Documentul este întocmit de Direcția generală educație, tineret și sport, iar ulterior meniul va fi coordonat cu Centrul de Sănătate Publică a municipiului Chișinău.

Astfel, subdiviziunea municipală de profil invită reprezentanții societății civile la colaborare, în vederea elaborării noului „MENIU-MODEL, vară-toamnă", pentru a asigura în continuare o alimentație de calitate în instituțiile preșcolare și o dezvoltare armonioasă a copiilor din Chișinău.

Meniul-model se întocmește de două ori pe an, pentru perioada iarnă - primăvară şi vară-toamnă, în conformitate cu prevederile meniului-model recomandat de Ministerul Sănătăţii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,63
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:3,6 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău