Slovacia | Femeie arestată pentru că ar fi ascultat cu volumul la maxim timp de 16 ani o arie a lui Placido Domingo

  • 10 August 2018 16:15
Slovacia | Femeie arestată pentru că ar fi ascultat cu volumul la maxim timp de 16 ani o arie a lui Placido Domingo

O femeie din localitatea slovacă Sturovo a fost arestată pentru a fi ascultat cu volumul la maxim, timp de 16 ani de la ora 6 dimineața la 10 seara, o arie de operă interpretată de tenorul spaniol Plácido Domingo, au informat vineri mass-media locale citate de EFE.

"Proprietara casei nu a respectat nici măcar sentința definitivă a Curții Supreme care îi interzicea să asculte acasă această muzică", potrivit postului privat TV Markyza.

Femeia arestată și vecinii săi erau implicați într-un lung proces judiciar prin care acesteia i s-a interzis să asculte muzică cu volumul la maxim pentru că tulbura liniștea publică. Având în vedere că nu a respectat sentința ea a fost arestată.

Un fragment de patru minute din aria La Traviata, de Giuseppe Verdi, pe care femeia îl asculta în mod repetat la pic-up, era însoțit de fluierăturile vecinilor, astfel încât nivelul de zgomot din cartier devenea "insuportabil", notează și postul JOJ.

Procurorul cazului, care a considerat că există un grad de pericol ca urmare a amenințărilor proferate de femeie după arestarea ei la începutul acestei săptămâni, a cerut pentru ea detenție preventivă, iar un judecător ar trebui să decidă dacă inculpata va rămâne la închisoare.

După cât se pare, femeia protesta cu volumul la maxim al muzicii din cauza lătrăturilor continue ale câinelui unui vecin, însă disputa dintre ce doi a continuat totuși și după moartea animalului.

Sursa: Agerpres

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
13,24
Nori împrăștiați
Umiditate:67 %
Vint:1,54 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău