Situația la frontieră, bilanțul săptămânii

  • 03 Mai 2016 10:49
Situația la frontieră, bilanțul săptămânii

Aproape 400 de mii de persoane au traversat frontiera de stat a Republicii Moldova pe parcursul săptămânii precedente, cu aproape 16 mii de persoane mai puțin decât cu o săptămână mai devreme, arată datele Poliției de Frontieră.

O scădere a înregistrat și traficul unităților de transport, fiind consemnate aproape 93 de mii de traversări, cu aproape 7 la sută mai puțin față de săptămâna trecută.

Potrivit informațiilor oferite de Poliția de Frontieră, pentru 15 cetățeni moldoveni a fost interzis accesul în Federația Rusă, iar șase au fost deportați. În Uniunea Europeană a fost limitată intrarea pentru 17 conaționali, alții trei fiind deportați.

Totodată, săptămâna trecută, 35 de cetățeni străini au primit refuz de a intra în Republica Moldova. Autoritățile de frontieră au depistat și reținut 74 de persoane care au încălcat legislația frontalieră și migrațională a Republicii Moldova. Opt persoane au fost reținute pentru uz de fals în actele de călătorie, se arată în comunicatul de presă al Poliției de Frontieră.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău