Sistări de trafic rutier în Chișinău. Pe strada 31 August nu se va circula timp de o lună

  • 01 August 2019 11:15
Sistări de trafic rutier în Chișinău. Pe strada 31 August nu se va circula timp de o lună

Pe mai multe străzi din Capitală va sistat traficul rutier, anunță autoritățile municipale.

Potrivit unei dispoziții a Primăriei municipiului Chișinău, pe strada 31 August, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Petru Movilă și Toma Ciorbă, traficul rutier va fi suspendat de la 1 august până pe 31 august. Autoritățile vor efectua lucrări de montare a rețelelor.

Traficul este suspendat și pe strada Maria Cebotari, în perimetrul străzilor Alexei Șciusev și  Mihail Kogălniceanu, în perioada 31 iulie-3 august.

Primăria municipiului Chișinău informează că de pe 2 august, ora 19:00, până pe data de 05 august 2019, ora 15:00, va fi suspendat traficul rutier pe bulevardul Dacia, tronsonul cuprins între str. Teilor și bd. Traian. Traficul va fi suspendat pentru lucrări de reparație a rețelelor termice.

În perioada efectuării lucrărilor de reparație, circulația transportului public va fi reorganizată. Astfel, itinerarul rutei de troleibuz nr. 2 se modifică: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. Constantin Negruzzi, bd. Iu. Gagarin, bd. Decebal, bd. Traian și în continuare pe traseul stabilit.

Și itinerarul rutei de troleibuz nr. 22 se modifică: de pe bd. Dacia (viaduct) pe str. Hristo Botev, str. Independenței, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit, retur - pe traseul stabilit.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
17,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău