Sistări de apă, timp de aproape o săptămână, în localitățile Tohatin și Cheltuitor din municipiul Chișinău

  • 25 Noiembrie 2018 17:16
Sistări de apă, timp de aproape o săptămână, în localitățile Tohatin și Cheltuitor din municipiul Chișinău

Începând cu ziua de luni și până vineri, 26-30 noiembrie, în intervalul orelor 09.00 și 17.00, ar putea fi sistată alimentarea cu apă a rețelelor din localitățile Tohatin și Cheltuitor. Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmite IPN.

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, sistările au loc în legătură cu lucrările de reabilitare a apeductului din comuna Tohatin, finanțate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Băncii Europene de Investiții. Furnizorul de apă își cere scuze pentru incomoditatea creată și dă asigurări că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru a finaliza lucrările în cât mai scurt timp.

Consumatorii din străzile Teilor, Ion Vatamanu, Fântâna lui Radu, Miorița, P. Rareș, Calea Basarabiei, Porumbescu, Valea Radiului, Doina și Ion Aldea-Teodorovici, M. Manole, Calea Strămoșilor, Nucarilor din satul Colonița vor rămâne fără apă la robinet între orele 15.00 și 16.30.  În legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă pe adresele respective

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău