Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19

  • 24 Februarie 2021 12:32
Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19

Jucătoarea româncă de tenis Simona Halep s-a vaccinat, miercuri, împotriva COVID-19 la Institutul "Cantacuzino", transmite Agerpres.

Ea și-a manifestat speranța ca tot mai multe persoane să se imunizeze împotriva noului coronavirus.

"Sunt bine, am avut un pic de emoție. Îmi doream (să mă vaccinez - n.r.), dar, bineînțeles, că tot timpul am emoții când se întâmplă ceva. Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin și, de aceea, am și hotărât să îl fac pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate și sper cât mai mulți oameni să se vaccineze. Am primit flori. Mă bucur tare mult că am venit aici și s-au ocupat foarte bine de mine și le mulțumesc foarte mult", a spus Halep.

Ea a adăugat că administrarea vaccinului o face să se simtă mai în siguranță. "Trebuie să fac și rapelul. Mă liniștește acest lucru că sunt mai în siguranță după acest vaccin, dar, în continuare, o să am grijă și o să încerc să mă protejez cât se poate de mult", a menționat Simona Halep.

"Sunt bine acum, nu am nimic, nu sunt reacții adverse, sper să nu am niciodată", a răspuns numărul trei mondial, întrebată dacă îi este frică de reacțiile adverse care pot apărea după vaccinare.

Pe 31 octombrie, Simona Halep anunța că a fost testată pozitiv la noul coronavirus. În data de 9 noiembrie, dubla campioană de mare Șlem preciza, pe Twitter, că este sută la sută recuperată după infecție.

Halep a participat la primul turneu de Mare Șlem al anului, luna aceasta, la Australian Open, unde s-a oprit în sferturile de finală. Simona Halep a anunțat săptămâna aceasta că nu va participa la turneul de la Doha, programat în perioada 1-6 martie, dar va evolua la Dubai (7-13 martie), unde este campioana en titre.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău