Simona Halep s-a retras din turneul de la Cincinnati (WTA) din cauza unei accidentări

  • 19 August 2021 08:38
Simona Halep s-a retras din turneul de la Cincinnati (WTA) din cauza unei accidentări

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a retras din turneul WTA 1.000 de la Cincinnati (Ohio) înaintea meciului din runda a doua cu americanca Jessica Pegula, programat miercuri, din cauza unei „mici rupturi musculare'' la aductorii piciorului drept, transmite Reuters, citat de AGERPRES.

Halep, care a ratat turneele de la Roland Garros și Wimbledon, dar și Jocurile Olimpice, din cauza unei rupturi musculare la gamba stângă, survenită în turneul de la Roma în mai, a fost aproape de abandon în primul tur la Cincinnati, având nevoie de îngrijiri medicale în setul al doilea al meciului cu poloneza Magda Linette, pe care l-a câștigat în cele din urmă cu 6-4, 3-6, 6-1.

„Din nefericire, o scanare efectuată în cursul dimineții a arătat că am o mică ruptură musculară la aductorul drept și în consecință ar fi prea riscant să joc'', a scris Halep pe Twitter înaintea meciului său cu Jessica Pegula.

Halep, 29 de ani, care a coborât pe locul 13 în clasamentul WTA în urma absenței de trei luni din circuit, a precizat că se va menaja pentru a fi pregătită în vederea ultimului turneu de Mare Șlem al anului, US Open, care va debuta pe 30 august, la New York.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău