Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Australian Open

  • 23 Ianuarie 2020 11:45
Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Australian Open

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, joi, după ce a învins-o rapid pe britanica Harriet Dart (173 WTA), scor 6-2, 6-4. Românca rămâne fără set pierdut la Melbourne, iar în faza următoare o va avea ca adversară pe Danielle Collins sau Yulia Putintseva, scrie Agerpres.

Partida a început cu trei break-uri consecutive, Halep trecându-și în cont două game-uri rapide pe serviciul adversarei. Românca a avut un joc sigur în primul set, a comis mai puține erori neforțate, 10, față de 19 ale adversarei, și a cedat doar două game-uri, serviciul începând să se îmbunătățească cu trecerea jocului.

În setul secund, Simona Halep a părut să ridice și mai mult nivelul jocului, ducând rapid scorul la 4-0 în favoarea sa. Fostul lider mondial a încheiat partida după o oră și 17 minute, având emoții aproape de final, când a cedat un game pe propriul serviciu, după ce anterior ratase o minge de meci. În cele din urmă, Halep s-a impus, scor 6-2, 6-4.

 

Aproape de finalul jocului, când Dart a avut minge de 5-5, după ce fusese condusă cu 5-1, Halep a fost vizibil deranjată, strigând către loja sa: "Ce să fac?!"

Conform statisticilor oficiale, Halep a fost superioară la aproape toate capitolele. Ea a avut un procentaj de 67% al punctelor câștigate pe propriul serviciu și a comis 23 de erori neforțate, spre deosebire de cele 34 ale adversarei.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău