Simona Halep nu va mai juca la turneul de la Bad Homburg (WTA)

  • 19 Iunie 2021 16:58
Simona Halep nu va mai juca la turneul de la Bad Homburg (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a anunțat, sâmbătă, într-o înregistrare postată pe Facebook, că nu va juca în cele din urmă la turneul WTA pe iarbă de la Bad Homburg (Germania), scrie AGERPRES.

''Sunt aici la Bad Homburg, este un loc foarte frumos. Vreau să anunț că nu voi juca săptămâna aceasta, deoarece gamba mea nu este încă pregătită pentru o competiție. Îmi pare rău și sunt tristă din această cauză, deoarece este un loc frumos, iar în același timp aș vrea să le mulțumesc tuturor celor de aici, pentru că sunt condiții extraordinare și m-am simțit bine aici. Voi continua să mă antrenez, pentru că îmi doresc mult să joc la Wimbledon, dar în acest moment trebuie să am grijă de corpul meu și să fiu atentă cum decurge recuperarea'', a transmis Halep.

Pe 8 iunie Halep anunțase că va evolua la Bad Homburg, turneu de categoria WTA 250, dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, care e programat în perioada 20-26 iunie.

Pe 12 mai, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Din cauza accidentării suferite la gambă, Halep a ratat turneul de la Roland Garros.

Al treilea turneu de Mare Șlem al anului, cel de la Wimbledon, în care Halep este campioana en titre (titlu câștigat în 2019; ediția 2020 a fost anulată, n. red.), se va desfășura între 28 iunie și 10 iulie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău