Simona Halep a decis cum va juca fără antrenorul său: Vreau să văd cum va fi

  • 18 Noiembrie 2018 09:32
Simona Halep a decis cum va juca fără antrenorul său: Vreau să văd cum va fi

Simona Halep a anunțat la ce variantă s-a gândit pentru turneele din 2019. Numărul unu mondial s-a despărțit recent de antrenorul Darren Cahill, care a decis să petreacă mai mult timp alături de familie.

"Sunt încă în vacanță, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la niște turnee și să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori, nu am avut dureri dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine și să nu mai am dureri", a spus Simona Halep, prezentă la un eveniment dedicat copiilor. 

"Am fost întrebată care ar fi turneul preferat după Roland Garros. Am spus că Wimbledon, dar asta nu înseamnă că îl voi câștiga sau că este principalul obiectiv. Principalul obiectiv este sănătatea și să fiu cât mai bună pe teren, să progresez la cât mai multe treburi", a mai spus Simona, ea rememorând și care a fost și cel mai bun meci al său din acest an: 

"Pentru mine meciul anului a fost finala de la Roland Garros, dar și meciul cu Stevens de la Montreal a fost deosebit, a fost foarte greu și pot să spun că a fost mai greu fizic meciul acela decât fionala de la Roland Garros. Dar emoțional, cu siguranță finala de la Roland Garros mai puternică. Am revăzut-o de multe ori, nu știu exact de câte ori, dar de multe ori".

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău