Și-a comandat omorul fostului partener de afaceri. Deși au trecut 10 ani, procurorii PCCOCS au identificat făptașul

  • 07 Octombrie 2019 13:05
Și-a comandat omorul fostului partener de afaceri. Deși au trecut 10 ani, procurorii PCCOCS au identificat făptașul

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), anunță luni, 7 octombrie, despre trimiterea în instanța de judecată a cauzei penale de învinuire a unui locuitor al orașului Bender, de organizare a unui omor la comandă.trimiterea în instanța de judecată a cauzei penale de învinuire a unui locuitor al orașului Bender, de organizare a unui omor la comandă.

Astfel, în perioada anului 2009, învinuitul a comandat omorul fostului partener de afaceri, cu  scopul preluării unor acțiuni de la o întreprindere pe care anterior o gestionau împreună. Ca urmare, în vara anului 2009, executorii, în momentul în care victima s-a apropiat de casă cu automobilul personal, au efectuat 7 împușcături în direcția acestuia.

Totuși, victima a rezistat leziunilor, a părăsit automobilul și a fugit. Făptașii, însă, l-au ajuns din urmă și i-au aplicat o lovitură cu un cuțit în regiunea inimii, ceea ce a provocat decesul victimei, la locul faptei.

Pe parcursul urmăririi penale, față de învinuit a fost aplicată măsura preventivă arestul preventiv, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 de ani sau detențiunea pe viață.

Urmărirea penală continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în comiterea infracțiunii investigate de către procurorii PCCOCS.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Nori împrăștiați
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău