Serviciul Fiscal de Stat anunță termenul limită de achitare a impozitului pe avere pentru anul curent

  • 08 Decembrie 2022 14:03
Serviciul Fiscal de Stat anunță termenul limită de achitare a impozitului pe avere pentru anul curent

Termenul-limită de achitare a impozitului pe avere pentru anul curent este data de 26 decembrie, anunță Serviciul Fiscal de Stat.

Impozitul pe avere se aplică bunurilor imobiliare cu destinație locativă și căsuțelor de vacanță (cu excepția terenurilor), a căror valoare totală constituie 1,5 milioane lei și mai mult, iar suprafața totală - 120 m2 și mai mult.

În acest sens, Serviciul Fiscal de Stat a transmis avizele de plată corespunzătoare contribuabililor care au obligația de a achita impozit pe avere. În cazul în care cunoașteți că sunteți subiect al acestui impozit și nu ați recepționat avizul de plată, vă rugăm să sesizați SFS unde vă deserviți. 

Impozitul pe avere poate fi achitat on-line, prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice Mpay, accesând serviciul „Impozitul pe avere”.

Pentru informații suplimentare puteți consulta Baza generalizată a practicii fiscale, compartimentul nr. 11 „Impozitul pe avere”, sau puteți contacta Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul 0 8000 1525 (apel gratuit).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău