Serviciul de conținut video Watch al Facebook devine disponibil la nivel mondial

  • 29 August 2018 16:17
Serviciul de conținut video Watch al Facebook devine disponibil la nivel mondial

Facebook a anunțat miercuri că serviciul de conținut video Watch, lansat în SUA în august 2017, va fi disponibil pentru utilizatorii din întreaga lume.

Platforma difuzează programe TV, precum evenimente sportive sau diferite emisiuni de divertisment, live ori înregistrate și utilizatorii sunt încurajați să comenteze pe marginea lor, notează HotNews.ro

”Să urmăresti o emisiune nu trebuie să fie o activitate pasivă. Poate fi o ocazie să împărtășești o experiență și să aduci la un loc oameni care au aceleași interese. (...) Watch este un loc în care să descoperiți la ce show-uri se uită prietenii voștri și să urmăriți emisiunile și producătorii voștri preferați și să vă alăturați grupurilor de persoane cărora le plac aceleași emsiuni și, în cele din urmă, să creați comunități. Sper ca Watch să găzduiască o arie largă de show-uri TV, de la la reality sau comedii, până la competiții sportive”, spune Zuckerberg, la primul anunț legat de Watch.

Serviciul permite utilizatorilor să vadă cele mai noi clipuri în funcție de diverse teme și să salveze clipuri la care vor să se uite mai târziu. Facebook spune că a petrecut ”enorm de mult timp cu editorii” pentru a lăsa fiecăruia posibilitatea de a le monetiza cât mai bine și pentru a permite integrarea publicității în conținut.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău