Serviciile Facebook, Messenger, Instagram și Threads au picat. Utilizatorii sunt delogați automat și parola nu mai funcționează

  • 05 Martie 17:44
Serviciile Facebook, Messenger, Instagram și Threads au picat. Utilizatorii sunt delogați automat și parola nu mai funcționează

Serviciile rețelei de socializare Facebook, Messenger, Instagram și Threads au picat, marți după-amiază, în Republica Moldova. Mulți utilizatori au fost deconectați de pe conturile lor.Meta

Până în momentul de față, detalii despre cauzele exacte ale acestei situații sau estimările privind momentul soluționării nu au fost făcute publice.

În dimineața zilei de 5 martie, rapoartele privind inaccesibilitatea Facebook și Instagram au început să apară pe platforme alternative și forumuri online.

Utilizatorii care încercau să acceseze aceste servicii se confruntau cu mesaje de eroare sau cu încărcări infinite ale aplicațiilor, fără a reuși să ajungă la conținutul dorit.

În scurt timp, #FacebookDown și #InstagramDown au devenit trending pe Twitter, reflectând frustrarea și confuzia utilizatorilor.

Răspândirea globală a acestei probleme sugerează că nu este vorba despre o defecțiune izolată sau limitată la o anumită regiune. Companiile mamă, grupate sub umbrela Meta, nu au oferit inițial niciun comentariu oficial, sporind astfel speculațiile și îngrijorarea în rândul comunităților online, scrie PLAYTECH.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:6,17 m/s
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
14
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău