Sergiu Litvinenco, despre plângerea depusă la ANI de Vasile Bolea față de Petru Frunze: În accepțiunea strategilor de la Kremlin, care consiliază PSRM, orice acțiune împotriva oponenților poate sustrage atenția de la problemele reale

  • 05 August 15:23
Sergiu Litvinenco, despre plângerea depusă la ANI de Vasile Bolea față de Petru Frunze: În accepțiunea strategilor de la Kremlin, care consiliază PSRM, orice acțiune împotriva oponenților poate sustrage atenția de la problemele reale

Reprezentantul Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Sergiu Litvinenco, a comentat faptul că deputatul PSRM, Vasile Bolea, a depus o plângere la Autoritatea Națională de Integritate împotriva colegului său, Petru Frunze.

„Văd că și Vasile Bolea – un alt deputat PSRM-ist care a luat în 2016 un împrumut de 500 de mii de lei pe filiera Bahamas și, contrar legii, nu le-a inclus în declarația sa de avere – a depus sesizare la ANI. Împotriva colegului de la PAS Petru Frunze. Probabil, în accepțiunea strategilor de la Kremlin care îi consiliază pe socialiști, orice acțiune împotriva oponenților, oricât de ridicolă și lipsită de credibilitate nu ar fi, poate sustrage atenția de la problemele reale cu care se confruntă cetățenii acestei țări – sărăcia, lipsa locurilor de muncă, dezastrul social și economic. Toate determinate de iresponsabilitatea și incompetența guvernanților de teapa lui Dodon și Chicu. Pentru a le tăia socialiștilor milionari din elanul lor "proletar" de a arunca baliverne în spațiul public, mă gândesc că poate ar fi bine să întocmesc o sesizare la ANI prin care să solicit inițierea controalelor averilor și intereselor față de toți deputații din Parlamentul Republicii Moldova. Toți cei 101. Plus Dodon. Să fie la pachet”, a declarat Sergiu Litvinenco.

Menționăm că și deputatul socialist Vladimir Odnostalco a depus o solicitare ANI, Procuratura Generală (PG) și Inspectoratul Fiscal de Stat (FISC) pentru a verifica declarațiile de avere și interese ale deputatul PAS, susținând că în declarația de avere și interese depusă de Mihai Popșoi sunt mai multe lacune și neconcordanțe. 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
26
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:9,3 m/s
Sun
20
Mon
19
Tue
19
Wed
16
Thu
17

Curs oficial BNM 22 August 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.6967 -0.0000
USD 16.6356 -0.0000
RON 4.0711 -0.0000
UAH 0.6064 -0.0000
RUB 0.2255 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău