Serghei Riabkov a declarat că Rusia continuă să respecte Tratatul „Cer Deschis”

  • 11 Februarie 2021 15:13
Serghei Riabkov a declarat că Rusia continuă să respecte Tratatul „Cer Deschis”

Ministrul rus adjunct de externe, Serghei Riabkov, a declarat că Rusia continuă să respecte Tratatul „Cer Deschis”, în pofida declanșării procedurilor interne de retragere a Federației Ruse din Tratat.

„Respectarea de către Rusia a obligațiilor care îi revin în baza acestui tratat este la fel de temeinică, completă și cuprinzătoare, așa cum a fost, de altfel, și în anii trecuți, indiferent și independent de lansarea de către noi a procedurilor interne necesare pentru retragerea din acest tratat”, a afirmat Riabkov.

Ministrul rus adjunct de externe, Serghei Riabkov, a admis, de asemenea, suspendarea procedurilor interne de retragere a Rusiei din Tratatul „Cer Deschis”.

Pe 15 ianuarie, Ministerul rus al Afacerilor Externe a anunțat că Rusia începe procedurile interne de retragere din Tratatul „Cer Deschis”. Amintim că declarațiile ministrului rus adjunct de externe, Serghei Riabkov, au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă susținută joi, la sediul trustului media RUSSIA TODAY/ROSSIA SEGODNIA. În acest context, el a mai afirmat că Rusia dispune de timp pentru a reexamina această situație.

Sursa: RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău