Serghei Narîșkin, șeful spionajului rus, la Viena? Controversă în contextul declarației Austriei despre negocierile cu Rusia

  • 13 Decembrie 2022 14:46
Serghei Narîșkin, șeful spionajului rus, la Viena? Controversă în contextul declarației Austriei despre negocierile cu Rusia

Șeful serviciului rus de informații externe (SVR), Serghei Narîșkin, ar fi fost fotografiat la Viena, Austria. Mai multe surse ucrainene vorbesc despre prezența sa în capitala Austriei. În imaginile publicate apare un bărbat care seamănă izbitor cu Serghei Narîșkin, dar prezența sa în Austria nu e confirmată oficial, scrie defenseromania.ro.

 

UkraineToday scrie că, potrivit jurnalistului de investigație ucrainean Mykhailo Tkach, bărbatul din fotografie seamănă leit cu Serghei Narîșkin. Imaginea este dintr-un restaurant din centrul Vienei. 

Potrivit sursei citate, bărbatul din fotografie, care vorbea limba rusă, se afla în restaurant alături de două femei.

Nu există nicio informație oficială că în imagini este Serghei Narîșkin, șeful serviciului rus de informații externe, dar asemănarea este izbitoare. 

În cazul în care prezența lui Narîșkin la Viena se va confirma, se ridică întrebarea cum a reușit acesta să pătrundă în spațiul UE în contextul în care este supus sancțiunilor europene încă din 2014, după anexarea ilegală a Crimeei.

Bărbatul din Viena, care seamănă leit cu Narîșkin. Foto: UkraineToday:

1. -imagine fara descriere- (scs_19548100.png)

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău