Serata culturală „Întâlnirile TVR MOLDOVA” din 26 septembrie va avea ca invitată pe jurnalista Iuliana Tudor

  • 13 Septembrie 2022 11:41
Serata culturală „Întâlnirile TVR MOLDOVA” din 26 septembrie va avea ca invitată pe jurnalista Iuliana Tudor

Șirul seratelor culturale ,,Întâlnirile TVR MOLDOVA” continuă cu Iuliana Tudor, una dintre cele mai îndrăgite și populare jurnaliste din România. Evenimentul va avea loc pe 26 septembrie, ora 19.00, la Teatrul Național ,,Satiricus Ion Luca Caragiale” din Chișinău.

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunilor ,,O vedetă… populară”, ,,Vedeta populară”, „O dată-n viață”, „Nu uita că ești român”, a devenit imaginea-simbol a Televiziunii Române.

Realizările și notorietatea proiectelor pe care le-a coordonat Iuliana Tudor au depășit granițele țării. Experiența de 20 ani din televiziune este cea mai bună carte de vizită ce o recomandă pentru evenimente și producții de succes. Teledonurile TVR, Festivalul ,,Cerbul de Aur”, Festivalul ,,Mamaia – Folclor”, Festivalul ,,Maria Tănase”, precum și Gala TVR 50, România din suflete, Premiile TVR Internațional și Gala Crucea Roșie sunt doar câteva dintre proiectele care au avut-o în prim-plan. Iuliana Tudor a prezentat și într-o sală plină de președinți de țară, dar și în cadrul unor evenimente private, atunci când diferite branduri au vrut să își asocieze produsele cu imaginea ei.

IULIANA TUDOR: „Cine sunt?! Cea din ochii părinților mei, cea din ochii bunicii, cea din ochii bărbatului care mă iubește, cea din ochii oamenilor care mă privesc și ascultă, cea din ochii prietenilor, cea din ochii copilului meu și, dincolo de lume, cea din ochii mei, pe care am grijă s-o pot privi zilnic în ochi fără remușcări. Când televiziunea m-a găsit și m-a furat de pe peronul unei gări am trăit cel mai frumos vis. Așteptam să mă trezesc, dar povestea continuă melodic, infinit, ca la Wagner. Și nu m-am mai trezit de atunci! Câte aveau să mai vină! Fabulos! Televiziunea mă răscolește și nu mă lasă să dorm noaptea, îmi cere mereu mai mult și mai bun, mă obligă la reinventări permanente, îmi cere puțină nebunie, îi place să ne-nțelegem din priviri și câte altele".

Invitații vor avea ocazia să o cunoască în realitate pe Iuliana Tudor – jurnalistă, mamă, fiică, femeie. Va fi o seară cu mărturisiri despre momentele de revelație pe care le-a trăit peste tot în lume,  va povesti despre cum a reușit să se dezvolte și ce impedimente a avut în cale.

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalități de referință ale culturii din tot spațiul românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru discuții de suflet. 

Program: 

● Interviu realizat de Alexandru Grecu cu Iuliana Tudor

● Dialog dintre public și Iuliana Tudor

● Discurs motivațional Iuliana Tudor

● Ședință foto și sesiune de autografe

Accesul la eveniment este gratuit. Intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la telefon.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:6,17 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău