Semnele că ai putea fi infectat cu varianta Delta sunt diferite de cele pe care le știam pentru COVID-19. Care sunt semnalele de alarmă

  • 08 August 2021 09:11
Semnele că ai putea fi infectat cu varianta Delta sunt diferite de cele pe care le știam pentru COVID-19. Care sunt semnalele de alarmă

Persoanele care fac forme ușoare de Covid, dar a căror boală este provocată de varianta Delta a coronavirusului, pot dezolva simptome care pot ușor fi confundate cu alergiile, spune un expert în sănătate publică din SUA, relatează The Hill, potrivit hotnews.ro.

Șeful Direcției de Sănătate din Louisiana, Joe Kanter, spune că varianta Delta provoacă în continuarea simptomele consacrate precum tuse, febră și dificultăți respiratorii.
Cu toate acestea, Kanter spune că din ce în ce mai mulți pacienți prezintă simptome care par să fie congestionarea sinusurilor, secreții nazale și dureri în gât. Aceste simptome pot fi semne că pacienții au varianta Delta, scrie sursa citată
”Poți prezenta simptome relativ ușoare pe care le poți confunda ușor cu o alergie sau ceva ce ai luat de la copilul tău care merge la creșă”, a spus Kanter.
”Dacă ai simptome, oricât de mici, chiar dacă este durere în gât, chiar dacă este o secreție nazază sau congestionarea sinusurilor, du-te și te testeză sau limitează-ți contactul cu alți oameni până te testezi”, a adăugat el. 
Potrivit cercetătorilor de la ZOE COVID Symptom Study, strănutul în exces este de asemenea un simptom că ai varianta Delta.
”Datele noastre arată că oamenii care s-au vaccinat și apoi sunt testați pozitivi la Covid sunt mai predispuși să prezinte simptome precum strănutul coparativ cu cei nevaccinați”, au scris cercetătorii.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău