Șeful diplomației Republicii Moldova Mihai Popșoi a avut mai multe întrevederi la Senatul României

  • 06 Februarie 16:33
Șeful diplomației Republicii Moldova Mihai Popșoi a avut mai multe întrevederi la Senatul României

Vicepremierul Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu Președintele Senatului României, Nicolae-Ionel Ciucă, transmite un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova.

Oficialul moldovean mulțumit președintelui Senatului Ciucă pentru demersurile constante la nivel parlamentar în dialogul cu instituțiile de la Bruxelles și alte capitale europene pentru promovarea deschiderii negocierilor Republicii Moldova cu Uniunea Europeană.

Președintele Senatului a salutat eforturile depuse de țara noastră în implementarea reformelor și ne-a asigurat de suportul necondiționat în menținerea relațiilor strategice bilaterale.

Totodată, ministru Popșoi a vorbit  și despre situația de securitate în contextul războiului de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei, dar și consecințele acestuia asupra țării noastre și a regiunii în ansamblu.

Tot astăzi, a avut o întâlnire și cu Președintele Comisiei pentru Politică Externă, Titus Corlățean și a făcut un schimb de opinii despre apropierea de UE, politicile de apărare, securitate și relațiile externe.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău