Șeful diplomației georgiene Ilia Darchiashvili vine la Chișinău

  • 23 Noiembrie 2022 16:17
Șeful diplomației georgiene Ilia Darchiashvili vine la Chișinău

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu va găzdui mâine, 24 noiembrie, vizita ministrului afacerilor externe al Georgiei, Ilia Darchiashvili. Programul de lucru la Chișinău al oficialului georgian va include întrevederi cu președinta Maia Sandu, președintele Parlamentului Igor Grosu și prim-ministra Natalia Gavrilița.

Discuțiile șefilor celor două diplomații vor viza modalitățile de fortificare a cooperării cu Georgia, agenda de integrare europeană,  implementarea de proiecte bilaterale comune în beneficiul cetățenilor noștri, precum și evoluția situația de securitate din regiune în contextul războiului nejustificat al Federației Ruse împotriva Ucrainei.

Invităm jurnaliștii să participe la conferința de presă susținută de miniștrii de externe în incinta MAEIE, începând cu ora 12:10.

Instituțiile mass-media vor asigura prezența în incinta ministerului a operatorilor și a echipamentului tehnic până la ora 11:55.

Conferința de presă vor putea fi urmărite online și pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Pentru administrarea aspectelor de acces în clădirea MAEIE pentru reprezentanții presei naționale, solicităm respectuos redacțiile să notifice în prealabil la adresa de email: [email protected] despre persoanele desemnate să participe la evenimentul de presă.

Accesul în sediul ministerului se va efectua cu prezentarea legitimației de jurnalist.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
0,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:5,14 m/s
Sat
2
Sun
0
Mon
0
Tue
0
Wed
0
Arhivă Radio Chișinău