Sediu nou și unic pentru procurorii din Bălți

  • 25 Septembrie 2018 12:20
Sediu nou și unic pentru procurorii din Bălți

Procuratura municipiului Bălți, Procuratura de circumscripție Bălți și Oficiile Nord ale Procuraturii Anticorupție și Procuraturii pentru Combaterea Crimei Organizate și Cauze Speciale, vor sta sub același acoperiș, anunță Procuratura Generală.

Noul imobil a fost inaugurat astăzi, de procurorului general, Eduard Harunjen, în prezența  ministrului Justiției, Victoria Iftodi și a conducătorilor procuraturilor specializate.

Potrivit unui comunicat al Procuraturii, clădirea are o suprafață de 1.937 metri pătrați, trei etaje și vor activa 100 de persoane: procurori, consultanți, ofițeri detașați, specialiști, personal tehnic și auxiliar din toate cele patru procuraturi teritoriale și specializate, care, de astăzi, nu vor mai sta cu chirie.

Imobilul a fost procurat de Guvernul Republicii Moldova, decizia privind transmiterea, cu titlu gratuit, a bunurilor imobile din administrarea Direcției generale pentru administrarea clădirilor Guvernului în administrarea Procuraturii Generale fiind luată de Executiv acum un an.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:0,51 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
13
Arhivă Radio Chișinău