Ședință cu scântei la Primăria Chișinău. Silvia Radu l-a dat afară pe șeful de la Transporturi

  • 27 Noiembrie 2017 12:47
Ședință cu scântei la Primăria Chișinău. Silvia Radu l-a dat afară pe șeful de la Transporturi

Replici dure la ședința de astăzi a Primăriei Chișinău între primarul interimar Silvia Radu și șeful interimar al Direcției Transport, Oleg Poiată.  Discuțiile aprinse dintre cei doi s-au iscat în timpul prezentării planului de fluidizare a traficului din Capitală.

Silvia Radu s-a arătat nemulțumită de faptul că șeful de la Transporturi doar se justifică fără să propună soluții la problema ambuteiajelor și i-a cerut acestuia să plece de la ședință.

„O să veniți la mine în birou și o să explicați. Nu faceți aici Piața Centrală, dacă aveți de expus ceva, o să veniți la mine în cabinet și o să-mi spuneți. Nu am timp să stau să ascult ce o să-mi spuneți dvs: justificări. Domnule Poiată, dacă nu înțelegeți, ieșiți! Eu sunt șeful dvs și dvs trebuie să ascultați și să vă supuneți”, a spus Silvia Radu.

La rândul său, șeful interimar al Direcției Transport, Oleg Poiată, a spus că intenția Silviei Radu de a-l da afară de la ședință este una nejustificată și s-a arătat nemulțumit de faptul că nu a fost lăsat să răspundă public la acuzațiile care i s-au adus.

„Data trecută mi s-a reproșat că e prezentarea prea lungă. Am scurtat-o acum și am arătat și termenii (...) Eu nu știu ce mai trebuie aici să fie de prezentat ca să-i placă doamnei Radu. Dacă omului i se dă o întrebare trebuie lăsat să și răspundă, nu trebuie doar să fie acuzați, fără a se poate expune, fără o replică”, a declarat Oleg Poiată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
16,07
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Mon
15
Tue
12
Wed
13
Thu
16
Fri
16
Arhivă Radio Chișinău