Se caută șefi la mai multe subdiviziuni municipale

  • 03 Februarie 2020 12:40
Se caută șefi la mai multe subdiviziuni municipale

Administrația municipiului Chișinău a anunțat concursuri pentru mai multe funcții vacante în diverse direcții și subdiviziuni. Printre acestea se numără funcțiile de șef și șef adjunct al Direcției educație, tineret și sport. Subiectul a fost discutat la ședința operativă de la Primărie, transmite IPN.

Concurs a fost anunțat și pentru ocuparea funcției de șef al Direcției asistență juridică. „Toate funcțiile vor fi ocupate în baza concursurilor și vor fi aleși cei mai buni specialiști”, a declarat primarul Ion Ceban. „Reiterez, vrem ca Primăria municipiului Chișinău să devină o fabrică mare de servicii calitative și eficiente pentru locuitori”, a adăugat edilul.

Ion Ceban a solicitat tuturor instituțiilor municipale să asigure funcționalitatea paginilor web și să actualizeze informațiile utile. Până pe 10 februarie, toate direcțiile municipale urmează să publice pe paginile electronice planurile de achiziții pentru 2020. La fel, urmează să fie publicate și informațiile cu privire la bunurile procurate în 2019.

Și instituțiile de învățământ general și extrașcolar urmează să publice pe paginile lor web, dar și pe pagina Direcției educație, informațiile despre cheltuielile efective pe luna precedentă, dar și despre bunurile procurate cu ajutorul părinților.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:82 %
Vint:0,51 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău