Schimbarea importantă facută de McDonald's Olanda în perioada pandemiei pentru a-și proteja clienții

  • 10 Mai 2020 15:13
Schimbarea importantă facută de McDonald's Olanda în perioada pandemiei pentru a-și proteja clienții

Mâncatul într-un restaurant va fi cu totul diferit după această pandemie, iar operatorul lanțului fast food McDonald's se numără printre primii care au anunțat care vor fi schimbările făcute de companie în noul context. Dintr-un articol al publicației americane Inc. reiese că McDonald's testează deja un prototip pentru ieșirile în oraș în perioada pandemiei, scrie businessmagazin.RO.

În Olanda, unul dintre restaurantele din orașul Arnhem a fost deja reechipat pentru noua lume, potrivit sursei citate.

„Pe măsură ce te apropii, cercuri mari, galbene, marchează distanța socială aprobată între un client și celălalt. Chiar înainte de a intra în restaurant, se află o stație de spălat pe mâini. Fiecare client trebuie să își spele mâinile câte 20 de secunde înainte de a intra”, scriu jurnaliștii de la Inc.

Apoi, ești întâmpinat de o gazdă de restaurant în stil vechi - ea se află în spatele unui ecran.

Gazda poartă mănuși, dar nu și mască. Oferă apoi clienților un semn de plastic pe care se află numărul pe care îl ocupă într-un rând de așteptare. Apoi, clienții se apropie de un ecran digital prin intermediul căruia își plasează comanda. După ce fac acest lucru, se așază la o masă.Imediat după ce se îndepărtează de touchscreen, un angajat îl dezinfectază.

Semne de avertizare despre respectarea distanței fizice se află peste tot.Mâncarea sosește într-un dispozitiv asemănător celor de servire a preparatelor chinezești. Acesta permite o experiență de preluare a preparatelor fără contactarea altor persoane, în care clienții pur și simplu își ridică mâncarea de pe un dispozitiv, care este ulterior din nou dezinfectat, după ce ei își termină masa.

În momentul în care clienții pleacă, masa este dezinfectată, pregătită pentru următorul client.

Jurnaliștii de la Inc. se întreabă cum au reușit cei de la McDonald's Olanda să rezolve o problemă atât de dificilă, una care va afecta atât de multe zone ale retailului. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat pentru Reuters că lanțul speră să păstreze o parte din atmosfera de restaurant și în context pandemic. Totuși, a precizat că „Sunt schimbări radicale, dar sperăm să le facem într-o formă în care clienții să nu le observe prea mult”.

 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău