Fără gherete. În două săptămâni ar putea ajunge la fier vechi

  • 12 Martie 2018 10:47
Fără gherete. În două săptămâni ar putea ajunge la fier vechi

Gheretele care nu funcționează o perioadă îndelungată sau care nu au licență de activitate vor fi evacuate. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, în cadrul ședinței operative de la primăria capitalei. Unii pretori spun că nu au spațiu unde să depoziteze gheretele evacuate, iar primarul interimar, Silvia Radu, le-a sugerat să le ducă la fier vechi.

Unii pretori spun că ar putea să evacueze gheretele care nu funcționează de multă vreme în următoarele două săptămâni.

„Avem peste 30 de gherete care trebuie să fie ridicate și duse. Ne străduim să nu fie cheltuiți bani din bugetul municipal și să fie evacuate de agenții economici. Dacă nu avem impedimente cred că într-o săptămână-două acestea vor fi evacuate”, a declarat pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan.

În sectorul Botanica al Capitalei sunt aproximativ 100 de gherete care ar trebui evacuate, spun reprezentanții preturii.

„În sectorul Centru, au fost evacuate 7 gherete și tonete de la începutul acestui an. Le-am dat mai întâi prescripții agenților economici să le evacueze, după 30 de zile, dacă ei nu le-au evacuat, atunci o facem noi”, a menționat pretorul interimar al sectorului Centru Pavel Rusu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău