Șarapova a fost eliminată de la US Open

  • 04 Septembrie 2017 09:33
Șarapova a fost eliminată de la US Open

Anastasija Sevastova a revenit după ce a fost condusă și a eliminat-o pe Maria Sharapova, în optimile de finală de la US Open, transmite Digi Sport.

Jucătoarea din Letonia s-a impus cu 5-7, 6-4, 6-2, după două ore și un sfert de joc și va fi prezentă pentru al doilea an la rând în sferturile ultimului Grand Slam al sezonului.

„Primul set a fost foarte strâns, oricare dintre noi am fi putut câștiga. Maria a jucat incredibil în primul set și în cel de-al doilea, dar eu am continuat să lupt, să alerg după fiecare minge și să rămân în meci”, a declarat Sevastova, potrivit Digi Sport.

În sferturi, jucătoarea de 27 de ani o va întâlni pe reprezentanta gazdelor, Sloane Stephens, care a învins-o tot în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-1, pe Julia Goerges.

„Sloane a avut o vară fantastică, a jucat foarte bine. Sper să jucăm pe arena centrală și să oferim un spectacol de calitate”, a spus letona, favorită numărul 16 la New York.

Dacă va trece de Stephens, Sevastova va juca prima semifinală de Grand Slam a carierei. De cealaltă parte, americanca a mai ajuns o dată în penultimul act la un turneu major. S-a întâmplat în 2013, la Australian Open.

Pentru Maria Sharapova a fost prima participare la un Grand Slam după 19 luni, iar rusoaica a impresionat, eliminându-le pe rând pe Simona Halep, Timea Babos și Sofia Kenin.

Parcursul jucătoarei de 30 de ani este cu atât mai impresionant cu cât a jucat un singur meci din luna mai până la US Open, din cauza unei accidentări care a obligat-o să sară peste sezonul de iarbă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău