Șapte candidați concurează pentru trei funcții vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al TRM

  • 03 Martie 2020 11:17
Șapte candidați concurează pentru trei funcții vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al TRM

După concursul eșuat, din luna ianuarie, privind alegerea unui nou membru în Consiliul de Supraveghere (CS) al companiei Teleradio-Moldova, Consiliul Audiovizualului (CA) a anunțat o nouă competiție pentru trei locuri vacante. Potrivit autorității, șapte pretendenți s-au înscris în concurs, scrie Media-Azi.md.

Potrivit sursei citate, termenul de depunere a dosarelor la concursul pentru ocuparea celor trei funcții vacante a expirat pe 2 martie. Până la această dată s-au înregistrat la concurs jurnalista Angela Sârbu, regizorul Nicolae Scorpan, profesorul universitar Victor Borșevici, doi foști președinți și ex-membri ai Consiliului de Observatori al TRM, Aurelia Peru-Balan și Eugeniu Râbca, precum și Alexandru Verșinin și Andrei Cerempei.

Din rândul lor, CA urmează să aleagă trei membri pentru un mandat de 6 ani. Mandatele a doi membri ai Consiliului, Nicolae Spătaru și Marina Țurcan, expiră pe 4 martie. 

Consiliul de Supraveghere este constituit din nouă membri, personalități publice cu calificări profesionale în domeniul jurnalismului, dreptului, relațiilor cu publicul, relațiilor internaționale, culturii, cinematografiei, gestiunii financiare și gestiunii întreprinderilor comerciale, tehnologiei informației și comunicațiilor, activității academice, mass-media, inginerie. 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău