Săptămâna Modei de la New York - Carolina Herrera și Tom Ford, de la visul floral la punk-ul senzual

  • 10 Septembrie 2019 15:04
Săptămâna Modei de la New York - Carolina Herrera și Tom Ford, de la visul floral la punk-ul senzual

Săptămâna Modei de la New York a continuat luni cu ce-a de-a 4-a zi a defilărilor, începută de Carolina Herrera, cu o colecție care a evocat o grădină botanică onirică și încheiată de Tom Ford, care a prezentat pe podium o femeie senzuală cu accente 'punk', relatează EFE, preluat de Agerpres.

Casa de modă a creatoarei venezuelene Carolina Herrera, care și-a cedat locul directorului de creație Wes Gordon în urmă cu doi ani, a venit cu o prezentare originală după polemica suscitată de colecția sa Crucero 2020, pe care guvernul mexican a denunțat-o ca o însușire a culturii popoarelor indigene.

Prezentarea, care a avut numeroși invitați printre care actrița Vanessa Hudgens sau Karlie Kloss, s-a desfășurat într-o grădină din sudul Manhattanului în decorul unei sere în care manechinele semănau cu făpturi diafane ieșite dintr-o pădure, îmbrăcate în ținute florale în culori suave.

Wes Gordon a continuat moștenirea veteranei Carolina Herrera recurgând la sobrietatea legendarei sale cămăși albe, combinată cu fuste lungi sau cu pantalonii largi 'palazzo', cu imprimeuri colorate având un aer impresionist.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
17,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:4,63 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău