Samsung anunță Leader 8, un smartphone high-end cu clapetă

  • 03 August 2017 15:48
Samsung anunță Leader 8, un smartphone high-end cu clapetă

Samsung a anunțat Leader 8, un nou smartphone pe format clamshell, ceva care încă se caută în Asia, având în vedere lansările din ultimii câțiva ani. Acesta pare să fie o versiune mai ciudată a unui hibrid între Galaxy S7 și S8, telefonul împrumutând hardware de la cele două terminale și elemente estetice ale flagship-ului de anul acesta.

Desigur, Leader 8 nu va ajunge pe piața europeană în mod oficial, însă cei care și-l doresc cu adevărat vor putea probabil să îl comande, notează Go4it.

Samsung anunță Leader 8, un smartphone high-end cu clapetă

Leader 8, pe numele său de listă SM-G9298, este un smartphone echipat cu două display-uri. Ambele măsoară 4,2” în diagonală și vin cu rezoluție Full HD, fiind realizate din panouri Super AMOLED, asemeni altor smartphone-uri produse de companie. Unul dintre acestea este amplasat la exterior, și afișează notificări, data, ora și poate fi folosit pentru autoportrete, în timp ce altul este amplasat la interior și servește drept ecran principal.

Hardware-ul intern este compus dintr-un chipset Snapdragon 821 de la Qualcomm, un modul de 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un acumulator de 2.300 mAh cu capabilități de încărcare rapidă și încărcare wireless. Camera foto de 12 megapixeli cu diafragmă f/1.7 pare să fie identică cu cea de pe Galaxy S8, în timp ce camera frontală de 5 megapixeli este mai modestă și probabil că nu va fi folosită prea mult, având în vedere că poți folosi camera principală pentru autoportret. Toate acestea sunt integrate într-un corp cu grosime de 15,9 mm, care cântărește 235 grame. Desigur, fiind vorba despre un dispozitiv clamshell, avem de a face cu o tastatură fizică alfanumerică, deci scrisul de mesaje nu va fi foarte plăcut.

 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:1,03 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
15
Thu
8
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău