Salonul internațional de Carte Bookfest revine la Chișinău

  • 20 Ianuarie 2022 12:34
Salonul internațional de Carte Bookfest revine la Chișinău

Ministerul Culturii al Republicii Moldova, Universitatea de Stat din Moldova, Uniunea Editorilor din Republica Moldova și Asociația Editorilor din România anunță revenirea Salonului Internațional de Carte Bookfest la Chișinău.

Astfel, consorțiul de parteneri al Bookfest Chișinău, printre care și noul membru – USM, a stabilit perioada de desfășurare a evenimentului pentru 31 august – 4 septembrie.

În acest sens, pe parcursul ultimelor zile, Igor Șarov, rectorul USM, a avut mai multe ședințe tehnice cu Gheorghe Prini, președintele Uniunii Editorilor din Republica Moldova, și Mihai Mitrică, director executiv al Asociației Editorilor din România, în cadrul cărora au fost schițate liniile de acțiune pentru perioada următoare.

Partenerii au convenit întărirea colaborării cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, care va deține, începând cu această ediție, un rol și mai important în logistica evenimentului.

Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău este un eveniment cultural și comercial ce va reuni edituri, distribuitori de carte, instituții și asociații de cultură.

Unul dintre scopurile Bookfest Chișinău este promovarea culturii române prin favorizarea accesului la o bogată ofertă editorială.

Mai multe detalii despre ediția 2022 a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău vor fi oferite în cursul lunilor următoare.

Sursa: Infoprut

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău