S-a încheiat sesiunea de toamnă a Parlamentului

  • 29 Decembrie 2023 08:11
S-a încheiat sesiunea de toamnă a Parlamentului

Deputații pleacă în vacanță. Joi, Parlamentul a votat un proiect de hotărâre cu privire la încheierea sesiunii de toamnă. Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor nu a participat la ultima ședință, anunțând boicot încă la începutul zilei, transmite IPN.

În discursul său, șeful legislativului, Igor Grosu, a făcut bilanțul activității parlamentare, punctând inclusiv inițiativele care au menirea să apropie legislația națională de standardele Uniunii Europene.

„Un mare mulțumesc pentru toți cetățenii noștri și angajamentul nostru ferm este de a le mări pensiile și salariile. Ei trebuie să simtă cât mai curând bunăstarea și noi vom face tot posibilul pentru a aduce bunăstarea în Republica Moldova”, a menționat Igor Grosu.

„Angajamentul nostru ferm este de a face lucrurile repede, ca la carte, pentru a aduce bunăstarea în Republica Moldova”, a mai spus președintele Parlamentului.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, legislativul se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie.

Deputații vor reveni din vacanța parlamentară de iarnă începând cu data de 15 ianuarie 2024.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:78 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău