S-a deschis primul camping de lux din România

  • 14 Iulie 2016 14:53
S-a deschis primul camping de lux din România

Pentru ca suntem in prag de weekend, astazi va propun sa ne racorim la munte! Iubitorii mersului cu cortul trebuie sa stie ca varianta traditionala a campingului este deja depășita.

Acum e la modă glampingul: te cazezi în corturi, sub cerul liber, dar te bucuri de condiții ca-ntr-un hotel de 7 stele.

La poalele munților Făgăraș, în Argeș, la numai doi pași de Lacul Vidraru, s-a deschis primul camping de lux din România. Se numește Ursa Mică Glamping Resort și promite turiștilor o experiență de neuitat: dormitul la cort, mai confortabil ca într-o pensiune cu multe margarete.

Corturile sunt dotate cu câte patru paturi, au încălzire prin dușumeaua din lemn și dispun chiar de terasă privată de unde turiștii pot admira peisajul în timp ce savurează un ceai sau o cafea. Vă tentează? Trebuie să știți că pentru o noapte de răsfăț în glamping va trebui să scoateți din buzunare 250 de lei/persoană. În preț sunt incluse, pe lângă cazare, accesul la grupurile sanitare, ghid pentru drumețiile montane, toate cele trei mese zilnice în restaurantul propriu, acces la saună sau chiar la ciuberele cu apă caldă instalate sub cerul liber.

Pentru copiii între 6 și 14 ani se va plăti 140 de lei/noapte, pentru cei cu vârste între 3 și 6 ani tariful scade la 100 de lei/noapte, în timp ce micuții de până la 3 ani beneficiază de gratuitate. În weekend, corturile se închiriază pentru minimum 2 nopți.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău