Ruta de autobuz A a fost prelungită până în orașul Vatra

  • 21 Martie 2016 16:03
Ruta de autobuz A a fost prelungită până în orașul Vatra

Ruta de autobuz A, care circula de la Aeroportul Internațional Chișinău până pe strada Calea Ieșilor, a fost prelungită până în orașul Vatra din municipiu.

Astfel, începând de luni, 21 martie, locuitorii orașului Vatra vor putea circula cu autobuzul prin centrul capitalei până la aeroport.

Solicitat de IPN, directorul Parcului Urban de Autobuze, Iacob Capcelea a declarat că ruta de autobuz care ajungea până în orașul Vatra a fost suspendată în anul 2010. Atunci au fost introduse mai multe rute de microbuz, iar numărul pasagerilor care călătoreau cu autobuzul s-a redus semnificativ. Potrivit lui, cursa a fost repusă în circulație la solicitarea locuitorilor, în special a persoanelor social-vulnerabile și a părinților a căror copii merg la școală în Chișinău.

Iacob Capcelea a mai spus că a fost stabilit un orar preliminar de circulație a rutei de autobuz Aeroport-orașul Vatra. Astfel, prima cursă va porni din Vatra la ora 06.15 minute, iar ultima la ora 19.10 minute. Totodată, acesta a menționat că de la aeroport, ultima cursă spre orașul Vatra va fi la ora 17.50. În total, zilnic, vor fi efectuate 12 curse.

Prețul unui bilet este de 3,5 lei. Persoanele care dispun de abonamente le pot utiliza pentru a circula gratis cu această rută de autobuz.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău