Rusia va obliga migranții să semneze la intrarea în țară un "acord de loialitate"

  • 26 Iunie 2021 12:48
Rusia va obliga migranții să semneze la intrarea în țară un

La intrarea pe teritoriul Rusiei, migranții vor fi obligați să semneze un "acord de loialitate", care va conține regulile de ședere în țară și de desfășurare a activității pe teritoriul rus - potrivit Ministerului Afacerilor Interne de la Moscova.

"Introducerea unui acord de loialitate în legislație este prevăzută de conceptul proiectului unei noi legi federale în domeniul migrației" - a precizat instituția, adăugând că "acordul de loialitate" ar urma să fie utilizat ca măsură de acțiune administrativă de natură preventivă. Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei a mai menționat că acest instrument vizează informarea cetățenilor străini cu privire la regulile de intrare și de ieșire din Rusia, angajarea în activități de muncă pe teritoriul rus, precum și despre restricțiile și interdicțiile stabilite.

Potrivit instituției, prin semnarea acestui "acord de loialitate", migrantul confirmă că a fost informat inclusiv cu privire la consecințele nerespectării regulilor stabilite și că este de acord să nu aducă prejudicii Federației Ruse.

Sursa: RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
17,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău