România | Wizz Air își suspendă zborurile pe rutele spre nordul Italiei în încercarea de a limita epidemia de coronavirus

  • 08 Martie 2020 13:47
 România | Wizz Air își suspendă zborurile pe rutele spre nordul Italiei în încercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air, cea mai verde companie aeriană din Europa și cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat duminică faptul că își suspendă zborurile pe rutele spre Treviso (TSF) și Bergamo (BGY) din cauza blocării nordului Italiei ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Potrivit comunicatului companiei, zborurile din România către orașele italiene de mai sus vor fi suspendate până pe 3 aprilie.
 
Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie.

Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei companiei de programare individuală.
 
"Vă rugăm să rețineți că Wizz Air poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism - inclusiv agențiile de turism online - trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele", se menționează în comunicat.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 155 de destinații din 45 de țări. O echipă de peste 5.000 de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 40 de milioane de pasageri în 2019. AGERPRES/(AS - editor: George Bănciulea, editor online: Gabriela Badea) 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău