România este solidară cu Israelul în fața atacurilor Iranului. Mesajele lui Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu

  • 14 Aprilie 09:35
România este solidară cu Israelul în fața atacurilor Iranului. Mesajele lui Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu

Președintele României, Klaus Iohannis, și premierul Marcel Ciolacu au transmis mesaje de solidaritate cu Israelu, după atacul iranian cu drone și rachete din noaptea de sâmbătă spre duminică.

Klaus Iohannis a subliniat, într-un mesaj postat pe rețeaua X, că România condamnă ”în cei mai fermi termeni” atacul Iranului împotriva Israelului.

”Suntem în deplină solidaritate cu poporul israelian în aceste momente dificile. Facem apel la evitarea unei escaladări, pe mai departe, a situației din regiune”, a punctat șeful statului român.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că România condamnă cu fermitatea atacul lansat de Iran împotriva Israelului. ”Susținem dreptul Israelului de a asigura securitatea cetățenilor săi”, a arătat el.

”Suntem pe deplin solidari cu poporul israelian în fața atacului Iranului. Condamnăm cu fermitate acest atac și susținem dreptul Israelului de a asigura securitatea cetățenilor săi”, a transmis, duminică dimineața, Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe rețeaua X.

Citiți și: VIDEO | Iranul a lansat primul atac direct împotriva Israelului. Explozii deasupra Ierusalimului; SUA, UK și Iordania au doborât drone iraniene lansate spre Israel

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:5,66 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
19
Sun
19
Arhivă Radio Chișinău