Roaming mai ieftin în Europa, începând cu 1 ianuarie. Nicu Popescu: „Un motiv în plus să explorăm, să comunicăm și să ne conectăm fără griji”

  • 01 Ianuarie 12:45
Roaming mai ieftin în Europa, începând cu 1 ianuarie. Nicu Popescu: „Un motiv în plus să explorăm, să comunicăm și să ne conectăm fără griji”

„Sunt bucuros să vă anunț că deja putem vorbi cu cei dragi și accesa internetul în roaming în Europa la prețuri mult mai mici, creând astfel o experiență de conectivitate mai accesibilă și convenabilă, datorită semnării acordului voluntar cu dintre operatorii naționali și mai mulți operatori europeni”, a transmis ministrul de Externe Nicu Popescu, într-un mesaj publicat pe Facebook în prima zi a anului 2024.

 
„Acum, fie că suntem în vacanță, într-o călătorie de afaceri sau doar explorăm frumusețile Europei, costurile reduse la roaming ne vor permite să rămânem conectați fără să ne îngrijorăm pentru facturi exorbitante.
 
Astfel, cei care călătoresc în oricare dintre cele 30 de țări din Uniunea Europeană și Spațiul Economic European, pot beneficia de tarife reduse semnificativ la serviciile de roaming în UE sau pot activa diverse opțiuni avantajoase, conform ofertelor lansate de operatorii din Republica Moldova.
 
Transmitem sincere mulțumiri pentru eforturile conjugate depuse de oficialii europeni și autoritățile de la Chișinău, care au colaborat pentru a aduce această schimbare benefică pentru toți utilizatorii de telefonie mobilă.
 
De asemenea, recunoaștem și apreciem implicarea operatorilor naționali și internaționali, care au contribuit semnificativ la realizarea acestei inițiative importante.
 
Puteți consulta paginile web ai operatorilor naționali pentru a descoperi pachete în roaming: https://shorturl.at/bkyQR”, a transmis Nicu Popescu.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:2,57 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău