Richard Gere, dat în judecată pentru "furtul" unui proiect cinematografic

  • 03 Mai 2018 16:57
Richard Gere, dat în judecată pentru

Richard Gere este acuzat de "furtul" unui proiect cinematografic de doi producători, pe care actorul american i-a dat deja în judecată pentru șantaj, potrivit hollywoodreporter.com.

Scott și Anna Elias, proprietarii Random Acts Entertainment, spun că, în 2009, i-au adus lui Richard Gere un proiect de adaptare cinematografică a unei cărți, "Bones of the Master: A Journey to Secret Mongolia", care, în cele din urmă nu s-a mai concretizat, potrivit Mediafax. 

La sfârșitul săptămânii trecute, Gere a dat în judecată compania de producție, acuzându-i pe cei doi de încălcarea termenilor unui contract și șantaj. În documentele sale, actorul menționa că cei doi producători i-au cerut suma de 500.000 de dolari, amenințându-l că îl vor da în judecată.

La rândul lor, producătorii spun că, după ce au lucrat opt ani la acest proiect, Gere a deciDe altfel, anul trecut, Gere, în vârstă de 68 de ani, s-a oferit să le cumpere partea contra sumei de 50.000 de dolari, dar oferta a fost refuzată.s că vrea să îl facă singur, în ciuda unui contract încheiat între cele două părți. De altfel, anul trecut, Gere, în vârstă de 68 de ani, s-ar fi oferit să le cumpere partea contra sumei de 50.000 de dolari, dar oferta ar fi fost fost refuzată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:67 %
Vint:4,12 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău