Revelion Centenar 2019 | Artiști din R.Moldova vor cânta în Piața Constituției din București

  • 31 Decembrie 2018 11:48
Revelion Centenar 2019 | Artiști din R.Moldova vor cânta în Piața Constituției din București

Pregătirile pentru petrecerile în aer liber de Anul Nou sunt pe ultima sută de metri. Toate marile orașe își cheamă locuitorii în stradă: promit șampanie, artificii și concerte cu vedete. Două petreceri în aer liber sunt organizate în București pentru a marca trecerea în anul 2019 – în Piața Constituției și în parcul Titan. Pe cele două scene vor urca artiști basarabeni așa ca Irina Rimes, The Motans și Carla’s Dreams, printre alții din România precum Delia, Smiley, Antonia, ATB, Alifantis & ZAN, byron și Paraziții.

Nu se va putea circula pe Bulevardul Unirii, nici pe Bulevardul Libertății. Măsura este luată pentru că pe scena din fața Palatului Parlamentului se va desfășura concertul de Revelion organizat de Primăria Capitalei. 

La „Revelionul Centenar”, care va începe la ora 19.30, în Piața Constituției, vor cânta Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori.

ATB va mixa live, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

Revelionul „Liberi sub Cerul Liber" din Sector 3 va începe la ora 19.00 și va fi prezentat de Răzvan Simion.

Aici vor cânta: Alifantis & ZAN, byron, Lidia Buble, Silviu Biriș, ROA, Vunk, Adrian Naidin, Mihai Mărgineanu, Paraziții și Carla’s Dreams.

La miezul nopții, va avea loc un spectacol cu focuri de artificii care va dura 8 minute.

Traficul rutier va fi închis în zona Palatului Parlamentului. Metroul și mașinile STB vor circula toată noaptea în regim special. În zilele de 1 și 2 ianuarie, mijloacele de transport în comun vor circula după programul corespunzător zilei de duminică.

Accesul la cele două evenimente este liber.

sursa: digi24

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:4,12 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
12
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău