Republica Moldova va fi prezentă la cel mai important târg din industria alimentară din România

  • 24 Octombrie 2023 09:07
Republica Moldova va fi prezentă la cel mai important târg din industria alimentară din România

Republica Moldova urmează să participe săptămâna aceasta la „INDAGRA FOOD 2023”, cel mai important târg din industria alimentară din România, anunță Ambasada Republicii Moldova la București.

„În perioada 25-29 octombrie 2023, la Centrul expozițional Romexpo din București, va avea loc cel mai important târg din industria alimentară „INDAGRA FOOD 2023”.

În acest context, vă informăm despre participarea Republicii Moldova cu Stand de țară și vă invităm să vizitați și să descoperiți gama diversificată de produse alimentare deosebite, cu gust autentic și calitate superioară oferite de producătorii moldoveni.

În cadrul evenimentului, expozanții din Republica Moldova sunt deschiși de a interacționa cu potențialii parteneri de afaceri, de a explora noi oportunități de colaborare și de a discuta despre plasarea produselor moldovenești pe standurile magazinelor de retail din România.

Vă așteptăm la Standul de țară al Republicii Moldova nr. 30-32, Pavilionul B2 din cadrul Romexpo, o oportunitate de a consolida și facilita relațiilor economice între ambele state”, precizează comunicatul oficiului diplomatic.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:6,69 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
12
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău