Republica Moldova va avea zboruri directe spre Maroc și Egipt

  • 22 Noiembrie 2023 15:54
Republica Moldova va avea zboruri directe spre Maroc și Egipt

Republica Moldova va avea zboruri directe din Chișinău spre destinații din Maroc și Egipt. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi, 22 noiembrie, inițierea negocierilor asupra proiectelor Acordurilor în acest sens dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernele Regatului Maroc și cel al Republicii Arabe Egipt, transmite MOLDPRES.

Acordurile au drept scop stabilirea relațiilor de cooperare în domeniul transportului aerian și, totodată, consolidarea relațiilor diplomatice și economice dintre state. Documentele prevăd principiile de reglementare a funcționării serviciilor aeriene bilaterale, și anume securitatea aviației, tarife, taxe, certificate de navigabilitate și competență.

Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a comunicat că încheierea Acordurilor va contribui la diversificarea destinațiilor de pe Aeroportul Internațional Chișinău și va aduce beneficii economice pentru țara noastră, prin creșterea traficului de pasageri, dar și prin sporirea competitivității pe piața aeronautică autohtonă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
26,63
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:6,17 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău