Renato Usatîi a anunțat că pleacă din politică dacă pierde alegerile din Bălți

  • 17 Mai 2018 11:17
Renato Usatîi a anunțat că pleacă din politică dacă pierde alegerile din Bălți

Dacă reprezentanții Partidului Politic Partidul Nostru pierd alegerile din Bălți, liderul formațiunii, Renato Usatîi, va pleca din politica moldovenească. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

Liderul PPPN susține că actualmente ratingul formațiunii politice pe care o conduce este cu mult mai mare decât al altor partide și dacă va pierde alegerile, înseamnă că scrutinul nu a fost unul corect. De asemenea, Renato Usatîi consideră că la momentul actual candidatul Nicolai Grigorișin are mari șanse să câștige din primul tur alegerile noi din municipiul Bălți. Aceasta dacă va fi lăsat până la urmă în cursa electorală. Renato Usatîi nu exclude că acesta ar putea fi exclus pe ultima sută de metri din campania electorală.

În ceea ce privește scrutinul din capitală, Renato Usatîi îndeamnă locuitorii Chișinăului să voteze pentru oricine dintre candidați cu excepția celor ai Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău