Renato Usatîi: ”Rezultatele noastre nu sunt rele”

  • 29 Iunie 2015 17:12
Renato Usatîi: ”Rezultatele noastre nu sunt rele”

Liderul formațiunii ”Partidul Nostru”, Renato Usatîi, afirmă că partidul său a înregistrat rezultate foarte bune în cadrul alegerilor locale, câștigând funcțiile de primari în mai multe orașe, dar și în localități din regiunea găgăuză.

”Rezultatele noastre nu sunt rele, sunt chiar foarte bune, mai ales în orașe. Cineva se laudă că a câștigat în multe primării sătești, cu câte 120 de locuitori, dar noi am dovedit că oamenii, mai ales din orașe, nu au încredere în puterea actuală. Le sunt recunoscător locuitorilor din Găgăuzia care au votat pentru candidații noștri. Am câștigat în trei orașe ale autonomiei și în aproape toate satele unde am avut candidați”, a declarat Renato Usatîi.

Renato Ustaîi a mai criticat actuala guvernare și și-a exprimat regretul în privința rezultatelor alegerilor în municipiul Chișinău, menționând că dacă va fi nevoie, ”se va implica” și în capitală.

Totodată, Renato Usatîi, care a fost ales primar în municipiul Bălți în primul tur al scrutinului local, a mai declarat că orașul se confruntă cu probleme financiare, având datorii de 100 de milioane de lei pentru serviciul de apă și canalizare și dificultăți în achitarea salariilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:61 %
Vint:0,51 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău