Regizori străini cu ochii pe Moldova

  • 14 Iunie 2013 11:24
Regizori străini cu ochii pe Moldova

Întâmplător sau nu, în acest an în Secțiunea principală a Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF au fost 5 filme ce au avut drept subiect probleme și personaje din Moldova, la care se adaugă și filmul din deschidere, în afara competiției Mama Illegal.De altfel ele au fost proiectate sub genericul Cu ochii pe Moldova. Toate aceste filme au fost realizate…

Întâmplător sau nu, în acest an în Secțiunea principală a Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF au fost 5 filme ce au avut drept subiect probleme și personaje din Moldova, la care se adaugă și filmul din deschidere, în afara competiției Mama Illegal.

De altfel ele au fost proiectate sub genericul Cu ochii pe Moldova. Toate aceste filme au fost realizate de regizori străini din Austria, Israel, Portugalia, Spania sau Cehia.

Despre cum ne văd cineaștii din alte țări și cum percep ei problemele noastre vom discuta în aceată dimineață cu doi prieteni vechi de ai festivalului, regizoarea Violeta Gorgos și Alexandru Solomon, regizor, producător și președintele festivalului One World România:

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău