Regina Elisabeta a II-a are COVID-19

  • 20 Februarie 2022 14:10
Regina Elisabeta a II-a are COVID-19

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și are simptome ușoare.

Regina Elizabeth a Marii Britanii, 95 de ani, a fost testată pozitiv pentru Covid-19, informează Reuters citând Palatul Buckingham, potrivit DIGI24.

Suverana prezintă „simptome ușoare asemănătoare răcelii”, dar se așteaptă să continue „îndatoririle ușoare” la Windsor, săptămâna viitoare.

„Ea va continua să primească asistență medicală și va urma toate instrucțiunile adecvate”, a precizat palatul într-un comunicat.

În această săptămână, Camilla, soția prințului Charles, moștenitorul tronului Marii Britanii, a fost și ea testată pozitiv cu noul coronavirus și este în autoizolare, a anunțat luni biroul de presă de la Clarence House, reședința oficială a prințului Charles.

Camilla, în vârstă de 74 de ani, a contractat noul coronavirus pentru prima dată la doar câteva zile după ce prințul de Wales, în vârstă de 73 de ani, a fost testat pozitiv pentru a doua oară, săptămâna trecută. Atât prințul Charles, cât și ducesa de Cornwall sunt vaccinați cu schema completă împotriva COVID-19 și au primit deja și dozele "booster".

O sursă din anturajul familiei regale a dezvăluitîn 10 februarie pentru Reuters că prințul Charles s-a întâlnit cu mama lui, regina Elisabeta a II-a, cu două zile înainte să fie testat pozitiv cu noul coronavirus. Sursa a precizat la acea vreme că suverana nu prezenta niciun simptom și că starea ei de sănătate este monitorizată cu atenție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău