Reacția unui deputat PAS la declarațiile lui Igor Dodon precum că s-ar cheltui zilnic peste 1,5 milioane de lei pentru a-l denigra. „Vă jur că dacă aș avea așa bani pentru promovare, nu i-aș irosi să vă atac”

  • 25 Ianuarie 2020 17:01
Reacția unui deputat PAS la declarațiile lui Igor Dodon precum că s-ar cheltui zilnic peste 1,5 milioane de lei pentru a-l denigra. „Vă jur că dacă aș avea așa bani pentru promovare, nu i-aș irosi să vă atac”

Deputatul Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Dumitru Alaiba, a comentat declarațiile președintelui Igor Dodon conform cărora oponenții politici ar cheltui zilnic peste 1,5 milioane de lei pentru a-l denigra.

Potrivit deputatului, Igo Dodon a dat un răspuns penibil, lipsit de imaginație, la faza cu 100 mii de lei pe zi pe care îi cheltuie eL, oficial, din buget, iar diferența este că acei 100 mii pe care îi cheltuie el din impozitele cetățenilor sunt adevărați și probați, iar acuzația cu 1,5 milioane este un simplu fals. „Dodon, pentru a-și explica în primul rând sie însuși de ce cade vertiginos în sondaje, vede „atacuri în adresa președintelui”, inventează falsuri în care crede tot el. El știe: dacă în ultimul sondaj, Maia Sandu l-a egalat, în următorul s-ar putea să-l devanseze. Domnule Dodon, vreți să știți motivul adevărat de ce cădeți în sondaje? Îl găsiți în oglindă. Aproape patru ani, nu ați făcut NIMIC. Aproape patru ani de inacțiune, de tăcere, de complicitate cu Plahotniuc, de încurajare a corupției, de blocare a reformelor, de minciună. Nu mai dați vina pe foștii, oricare ar fi ei. Adevărul este, domnule Dodon, că AZI oamenii dau vina pe dumneavoastră pentru sărăcia și corupția în care trăiesc. Societatea îi uită pe foștii repede. Foarte repede oamenii revin la problemele lor și cer de la actualii guvernanți să le rezolve. Iar dacă nu înțelegeți asta, sfârșitul vă este mai aproape decât cred eu”, a afirmat Alaiba. 

Reprezentantul PAS mai spune că locul lui Igor Dodon „este în fabrica de trolli, nu în clădirea președinției”. „Domnule Dodon, vă jur că dacă aș avea așa bani pentru promovare, nu i-aș irosi să vă atac, ci i-aș cheltui să promovez subiecte care trebuiesc discutate, să pornim conversații utile în societate, să ajutăm oamenii să înțeleagă mai bine lumea în care suntem, în 2020”, a adăugat Dumitru Alaiba.

Menționăm că Igor Dodon a declarat, în cadrul platformei on-line "Președintele Răspunde", că în fiecare zi, aproximativ 200 - 300 de atacuri sunt lansate la adresa Președintelui Republicii Moldova, iar dacă e să facem o evaluare, zilnic oponenții politici cheltuie peste 1,5 - 2 milioane de lei pentru manipulări împotriva președintelui țării.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
21,24
Câțiva nori
Umiditate:56 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău