Reacția staff-ului electoral al lui Igor Dodon la acuzațiile lui Renato Usatîi

  • 12 Noiembrie 2020 10:21
Reacția staff-ului electoral al lui Igor Dodon la acuzațiile lui Renato Usatîi

Reprezentanții staff-ului electoral al candidatului la prezidențiale, Igor Dodon, au venit cu o reacție la acuzațiile aduse de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

„De această dată, pe post de fake-maker a fost un pseudo-politician, care a ieșit cu mai multe foi desenate, pe care le ascundea abil de camerele de luat vederi ca fiind "mare secret". Oricine poate desena astfel de tabele, în care să includă nume, orice sumă dorește și cu indicarea "scopului cheltuielilor". Pănă și pseudo-politicianul fake-maker a recunoscut că nu are nicio dovadă a autenticității acestor informații. Staff-ul candidatului independent Igor Dodon declară cu toată responsabilitatea că informațiile lansate de pseudo-politician sunt false. Scopul aruncării acestei intoxicații în spațiul public este de a reduce șansele candidatului independent Igor Dodon de a câștiga un nou mandat prezidențial”, a comunicat purtătoarea de cuvânt a staff-ului, Ludmila Muntean. 

De asemenea, ea a anunțat că este pregătită o adresare în judecată în legătură cu acest caz. 

Menționăm că Renato Usatîi a declarat că deține mai multe informații și documente recepționate din Federația Rusă, care confirmă faptul că președintele ar fi raportat cheltuieli de 11 milioane de euro în ultimele cinci luni ale anului curent. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:43 %
Vint:5,14 m/s
Sun
19
Mon
20
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Arhivă Radio Chișinău