Reacția Partidului Unității Naționale la apelul Mișcării Politice Unirea privind stabilirea unui candidat unic la prezidențiale

  • 03 Iunie 2020 13:44
Reacția Partidului Unității Naționale la apelul Mișcării Politice Unirea privind stabilirea unui candidat unic la prezidențiale

Partidul Unității Naționale (PUN) a luat act de apelul adresat de Mișcarea Politică Unirea privind stabilirea unui candidat comun la alegerile prezidențiale din toamna anului curent.

Potrivit unui comunicat al formațiunii, PUN consideră că nu doar formațiunile unioniste trebuie să-și consolideze forțele, dar și restul celor declarat pro-europene astfel încât victoria asupra regimului Dodon să fie una deplină iar desprinderea de controlul Rusiei să fie ireversibilă. De asemenea, partidul anunță că va analiza în forurile statutare ale partidului apelul Mișcării Politice Unirea și va veni la momentul oportun cu un răspuns argumentat și detaliat precum și cu propuneri care să contribuie la identificarea unor soluții.

„Partidul Unității Naționale consideră că dezideratul reunificării Republicii Moldova cu România, ca proiect de țară, este un proces complex ce implică mai multe etape începând cu promovarea adevărului istoric în rândurile cetățenilor și terminând cu obținerea unor beneficii politice, economice, sociale și de securitate, pe care reîntregirea cu România le-ar oferi tuturor cetățenilor R. Moldova”, se mai arată în comunicat. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:4,63 m/s
Thu
13
Fri
17
Sat
19
Sun
16
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău