Reacția PD la acuzațiile lui Boris Volosatîi, privind agresarea sa fizică de la Băcioi

  • 07 Februarie 2019 10:34
Reacția PD la acuzațiile lui Boris Volosatîi, privind agresarea sa fizică de la Băcioi

Organizația teritorială Băcioi a Partidului Democrat a venit cu o reacție la acuzația candidatului independent, Boris Volosatîi, care susține că a fost agresat fizic și amenințat cu moartea de către reprezentanți ai Partidului Democrat la Băcioi.

Potrivit democraților, persoanele la care face referință directorului liceului Gheorghe Asachi nu sunt membri ai PDM.

Președintele PDM Băcioi, Valeriu Celcinschi susține că agresorul de la Băcioi are viziuni anti-unioniste, care contravin cu cele ale  unionistului Boris Volosatîi.

„Fie că acestea au fost doar din motive politice – respingerea ideilor unionismului, fie că în spatele acestor acțiuni este încă ceva, inclusiv comanda din partea unei forțe politice”.  

Amintim că Boris Volosatîi, candidat independent pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova și directorul Liceului „Gheorghe Asachi”, a fost agresat fizic de doi bărbați, miercuri, în jurul orei 16:42, în comuna Băcioi.

Cele două persoane aflate la bordul automobilului de lux a coborît, proferând pe un ton agresiv amenințări. Acestea s-au apropiat de Boris Volosatîi și simpatizanții săi, supunându-i agresiunii fizice, deosebit de violent. Loviturile aplicate profesionist au fost însoțite de amenințarea cu moartea: ”Pida(....)lor, dacă mai veniți măcar o dată la noi în sat, vă omorâm, bl(..), vă tăiem pe toți!”

Martorii la incident a reușit să capteze câteva imagini cu telefonul mobil, iar aceste imaginile au fost făcute publice.

Boris Volosatîi a sesizat organele de poliție în legătură cu acest incident.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău